phone +45 2962 8077

GENERELLE BETINGELSER – KulturRetur

Arrangør
Rejserne i dette program er arrangeret af Team Island (del af KulturRetur A/S), ofte arrangeret i samarbejde med lokale danske turarrangører.

Tilmelding
Rejserne kan bestilles hos Team Island (del af KulturRetur A/S). Tilmelding kan ske ved henvendelse via telefon, mail eller brev. For at en tilmelding er bindende, skal depositum indbetales senest 14 dage efter bestillingen, eller hvad der fremgår af faktura.

Depositum
Depositum er DKK 3.000 pr. person, med mindre andet er anført eller aftalt for den pågældende rejse. Når depositum er betalt er aftalen bindende.

Restbeløb
Restbeløbet skal indbetales senest 60 dage før afrejsedato. Der udsendes faktura fra Team Island (del af KulturRetur A/S)

Inkluderet i rejsens pris
Prisen og eventuelle tillæg er anført under omtalen af rejserne. Alle anførte priser er per person, med mindre andet er nævnt.

Prisændringer
Programmets priser er baseret på gældende valutakurser. Ved ændring i transportomkostninger, skatter, afgifter eller gebyrer for tjenesteydelser, såsom lufthavnsafgifter og skatter, som Team Island (del af KulturRetur A/S) ikke har indflydelse på, forbeholder vi os ret til at kræve tillæg. Eventuelle prisstigninger vil ikke overstige 10% af rejsens pris og bliver varslet senest 30 dage før afrejsen.

Sygesikringsbevis
Alle rejsedeltagere skal medbringe eget sygesikringsbevis, som ved ferierejser også gælder i Island. Medbring for en sikkerheds skyld både det gule og det blå sygesikringsbevis. Bemærk: ved studie- eller firmarejser gælder andre regler. Her skal der tegnes en særlig forsikring.

Afbestilling
Afbestilling på grund af sygdom:
Det anbefales, at De kontakter Deres normale forsikringselskab for at få et tilbud på afbestillingsforsikring. Det er normalt det billigste. Tjek grundigt vilkårene på denne forsikring, så det er klart hvor De er stillet, hvis rejsen må aflyses pga. sygdom eller andet. NB: husk at forsikringer altid skal være tegnet/virksomme FØR De indbetaler depositum.

Afbestilling af andre grunde
A) Før betaling af restbeløbet: Det indbetalte beløb refunderes med et fradrag på 50% af det indbetalte depositum.
B) i perioden 60 til 40 dage før afrejse: 50% af rejsens pris refunderes.
C) Mindre end 40 dage før afrejse: Den rejsende har ikke krav på refundering.
NB: undtaget fra disse frister er situationer, hvor den/de rejsende skrifligt har givet accept af køb af flybilletter. Aflyses turen efter denne accept, skal flybilletterne betales af kunden under alle omstændigheder. Dette gælder typisk ved individuelle (såkaldte ”kør-selv-ture”) og vil tydeligt være meddelt Dem ved indgåelse af aftale.

Udeblivelse, manglende pas, visa etc.
Udeblivelse ved afrejse, manglende rejsedokumenter medfører, at hele det indbetalte beløb går tabt.

Aflysning fra KulturReturs side:
For at gennemføre rejserne, skal der i reglen være min. 15 deltagere, med mindre andet er anført. Hvis Team Island (del af KulturRetur A/S) tvinges til at aflyse en tur, får deltagere senest besked 40 dage før afrejsen med tilbud om en anden rejse eller tilbud om tilbagebetaling af alle indbetalte beløb.

Ændring til en anden rejsedato
Ved deltagelse i grupperejse er det normalt muligt at udvide rejsen, enten ved tidligere udrejse eller senere hjemrejse. Få et konkret tilbud.

Ændring af deltagernavn
Den rejsende er forpligtet til at oplyse sit komplette navn navn, som det fremgår i ejerens pas. Er navnet ikke korrekt oplyst ved bestilling af rejsen, bærer Team Island (del af KulturRetur A/S) hverken ansvar for eller omkostninger ved udstedelse af ny flybillet.

Glemte sager
Ved efterlysning af glemte sager beregnes et ekspeditionsgebyr på DKK 300 + forsendelsesomkostninger.

Reklamationer
Eventuelle klager skal fremsættes omgående til rejselederen. Kan et problem ikke løses tilfredsstillende kan klagen sendes til Team Island (del af KulturRetur A/S) med angivelse af rejsebevisnummer senest en uge efter hjemkomst.
Løses sagen ikke tilfredsstillende for den rejsende eller for Team Island (del af  KulturRetur A/S), kan sagen henvises til Rejseankenævnet.

Rejsegarantifonden
KulturRetur er medlem af Rejsegarantifonden og har dér nr. 1870.
Gebyr til Rejsegarantifonden DKK 20 pr. rejse pålægges rejsens pris.

Generelt
Team Island (del af KulturRetur A/S) har ansvaret for at rejsen gennemføres sådan som den er præsenteret i programmerne. Vi kan dog ikke gøres ansvarlig for skader som er forårsaget af katastrofer, strejker og andre hændelser, som er af force-majeure-agtig karakter, eller som er forårsaget af deltagerens egen forsømmelighed, eller forhold som Team Island (del af KulturRetur A/S) ikke har indflydelse på. Ifølge lovgivningen kan rejsearrangøren forhøje den aftalte pris som følge af stigende transportomkostninger (herunder brændstofpriser), ændrede skatter, afgifter og gebyrer samt ændrede valutakurser.

 

icon AKTUELT

Foredrag kalender

Vore rejseledere er også gode foredragsholdere. Dygtige og erfarne folk. Vil du vide mere om Irland, Færøerne, Grønland eller Balkan, så kontakt os gerne.

Det kan være i forbindelse med planlægningen af en rejse eller blot som et spændende indslag i jeres foredragsprogram

Vil du vide mere om Island, så se her

2021-rejser

Alle vores rejser til Island – og andre lande, findes på team-island.dk


Grupperejser:

Vi er i fuld gang med programmet for 2021. To rejser kan allerede ses på team-island.dk. Ud over dem kommer en tur med fokus på Islands vulkaner og geologi (med en dansk ekspert som rejseleder) og en med fokus på Islands fugle og planter.

Og der kommer to ture på 10 dage – Island rundt inkl. Vestmannaøerne (som 2020-rejsen) og flere andre.

Hold øje med siden, eller kontakt os.


Kør-selv rejser:

Vil du hellere køre selv? Vi arrangerer hvert år mange kør-selv ture til Island. Det er også en mulighed, at få en kombineret tur til både Færøerne og Island.

Foretrækker du at sejle / have din egen bil med, så har vi gode kontakter til Smyril Line.

Kontakt os gerne med dine egne idéer og få et skræddersyet forslag – mulighederne er mange.


Nyhedsbrev

Vi udsender et nyhedsbrev ca 4 gange om året med relevante oplysninger om vores destinationer og rejser samt gode tilbud.

Vil du abonnére på KulturReturs nyhedsbrev kan du klikke her.

Skal vi lave en særlig rejse til jer?

Er I 15 personer eller flere, som gerne vil rejse sammen? Vi har mange års erfaring med, at arrangere rejser til grupper – efter jeres egne ønsker. Kontakt os og hør om mulighederne...

Gennerelle rejsebetingelser

Læs vores generelle rejsebetingelser her og kontakt os ved spørgsmål.

Islændinge De Små Konger

Læs artiklen "Islændinge De Små Konger" skrevet af Team-Islands direktør, K. Torben Rasmussen

icon KULTURRETUR

KulturRetur A/S samarbejder med et stærkt og kompetent hold af kvinder og mænd, der på hver sin måde bidrager til vores vellykkede rejser. Det fælles for dem er, at de brænder for deres områder og kender det bedre end de fleste. Alle taler dansk, nogle med charmerende accent, andre på en måde, der afslører at de har boet i Danmark gennem nogen tid.

En dygtig rejseleder lægger en masse til en tur, som man aldrig vil kunne læse sig til. Læn dig afslappet tilbage og nyd, at de har styr på det hele, og læn dig lyttende frem i sædet, når de fortæller. Måske bliver du endda udfordret på din viden og holdning – ikke det værste…

Alle vores rejser til Island – og andre lande ses på team-island.dk Her kan du finde alt relevante oplysninger om turene. Er der ikke lige nu en passende tur, så kontakt os gerne. Der er hele tiden nye på vej. Er du del af en gruppe med særlige fagspecifikke behov, så kontakt os gerne. Vi arrangerer hvert år ture for grupper, helt efter deres ønsker.

Uanset om du vil rejse i en gruppe med andre interesserede mennesker og få glæde også af et godt socialt sammenhold eller hellere selv vil køre, så kan vi garantere et stort udbytte af vore ture.

Læs KULTURRETUR og TEAM ISLAND's historie her.

Vores generelle rejsebetingelser findes her.

icon DESTINATIONER

Om vore destinationer

Det oprindelige udgangspunkt for Team Island // KulturRetur's rejser var Island. De to ejere har et nært forhold til Island, så det var naturligt. Og eftersom der er så mange interessante steder i Island og så mange historiske og kulturelle forbindelser var det endnu mere oplagt for os.

Men interessen for den nordatlantiske kultur, gjorde det ligeså naturligt at udvide med Færøerne og Irland. Færøerne kender vi begge udmærket og har besøgt landet mange gange. For at få dækket Irland, måtte vi finde en passende samarbejdspartner og det har vi gjort med Christian Møller.

Vi har arrangeret grupperejser til Grønland, Gotland, Tyskland, Israel, Kosovo/Makedonien/Albanien, Rumænien og har haft udbudt en spændende tur til Tunesien, med én af landets bedste kendere af landet, ph.d. (Mellemøststudier) Rikke Haugbølle. Vi er konstant opmærksomme på om forholdene bliver så rolige, at vi kan genoptage den rejse.

Alle vores rejser til Island – og andre lande findes på www.team-island.dk


Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

icon 1 KulturRetur A/S, Mejlbyvej 670, Mejlby, 8530 Hjortshøj

icon 2 +45 2962 8077

icon 3 www.kulturretur.dk

email info@team-island.dk


Du kan også udfylde formularen herunder og sende en besked